fredag 6. september 2013

14 dager gamle valper

Her går det i hundre....
Valpene er bare supre, ikke noe tull av noe slag. Tenk om alle kull kunne vært slik.. Men det blir verre, det vet vi... Men enda er det bare kos..
Øynene har åpnet seg og små blå glugger prøver å fokusere på oss, så søte!!
De fikk markur i dag, alt gikk kjempe fint. Flinke.
Har byttet ut fargetråene med hvite merker (korrekturlakk) så alle valpene har et merke et eller annet sted på kroppen. Det går av i vask da.... ;-)
Fortsatt ledige valper. 1 hann og 4 tisper som ikke er tinget bort.

Jeg og mange flere holder på i siste fase av planlegging/arrangement av valpeshow i Rakkestad.
Det har meldt seg på 142 valper og 65 raser, dette er kjempe gøy!! Vi skal bare vise Inga.

Marthe, min datter har som mange vet flyttet til oss i sommer og begynt på Rakkestad ungdomskole. Det går kjempe fint, hun har fått masse nye venner og gleder seg til å gå på skolen hver dag... Enn så lenge.... ;-) Flinke jenta vår. Vi er ikke vant med å ha tennåring i hus men vi lærer vi også.. Med et veldig aktivt liv så er det litt å passe på. Men Marthe er med på alle treninger og koser seg masse med hundene. Vi går på kurs hver mandag, lydighet. Trener jakt på tirsdager og torsdager. I helgene er det jo enten utstilling, trening, jobb eller helt avslapping :-)

I morgen reiser jeg til Side, Tyrkia. Skal på jentetur i en uke, bare sol, bad, late dager og shopping!! Ingen hunder som skal luftes/mates, ingen jobb som kaller og ingen ting jeg må gjøre... Når man er der så må man bare ta fri. Det er deilig!! Marthe og Hans Ole holder fortet her hjemme, det klarer dem 100%

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar