onsdag 13. mai 2015

Ammetåke, jobb og forbredelser til Pinsen

Her går dagene utrolig fort, Gudrun er kjempe flink med sine små. Alle valpene vokser godt og er veldig matglade. Gudrun tar livet helt med ro er bare fornøyd med å passe på sin 10 små. Ligger i kassen nesten hele tiden. Men hun er utrolig sulten, men helt normalt når man skal gi mat til så mange :-)

Resten av gjengen har det jo også bra, men man merker at det "bare" er 7 voksne med på tur.. Sara, Bjarne, Magda, Trygve, Jensen, Jostein og Sigrid får sine daglige turer i skogen. I dage ble vi gjennomvåte, skulle nesten tro det var høsten ute. Kanskje de der oppe glemte vår/sommer og koblet oss rett på høst..
Trygve, Jostein og Sigrid var i Ålesund sammen med Hans Ole sist helg. Lørdag ble Trygve 2 beste hann og Sigrid 3 beste tispe. Flinke!! Utstillingen på søndag var ikke så mye å skrive om. Men uansett er det alltid gøy! Vi prøver igjen i Pinsen, med dobbelutstilling på Biri. Den helgen blir travel... Marthe (dattere'n min) skal konfirmeres på lørdag og vi er med å arrangerer Pinsetreffet. Litt over 200 påmeldt begge dager, dette blir gøy!!

Alle disse valpene er bortbestilt.
2 til Trondheim, 1 til Lena, 1 til Elverum, 1 til Rygge, 1 til Råde, 1 til Hobøl, 1 til Sverige, 1 til Sveits og 1 her hjemme.
Det var ikke lett å skuffe så mange, men vi venter valper på Kirah 3 juni. Håper virkelig hun kommer med et godt kull. Mange av dere har valgt å stå videre på liste hos oss, men mange har jeg ikke hørt noe fra. Her skal vi også beholde en tispe (som jeg tror og håper skal bo her hjemme)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar