søndag 18. desember 2011

Ledige jack valper.

Sitter i stuen å hører det smatter og ynker seg fra 2 forskjellige kanter, kjempe koselig.
Valpene til Magda er noen dundrer. De bare sover og spiser. Veldig rolige valper, men så lenge små valper får nok mat er det jo også rolige.


Valpene til Suzy er så små!! Gubban så smått.... Når man i den ene valpekassen har "plugger" på 1 kg, med fødselsvekt fra 480 gram så blir det smått når de veier mindre enn en 200 grams melkesjokolade...;-) Men det er jo en mye mindre rase.. Alle 3 valpene har lagt på seg mellom 10-20 gram i dag så Suzy har bra med melk hun også. De er så søte at man kan spise dem opp. Suzy er også en fantastisk mor, beskytter dem mot alt.

I går var jeg på familiemiddag hos bestemor, hun hadde 16 middagsgjester så man kan si det var fult hus. Kjempe koselig å snakke med onkler, tanter og søskenbarn:-) Men med 2 timer søvn på de siste 40 timene kan man si det var rimelig slitsomt å kjøre de 22 milene hjem i går kveld. Slik blir det når man skal ha med seg alt.. I dag har Hans Ole holdt på med kjøkkenet, nå er det bare igjen litt små ting som vi håper vi får ordnet før jul. Jeg har vært på gavehandling, tror jeg faktisk begynner å bli ferdig!!
1. nisse ble det også... Har jo bare 200 fra før..;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar