onsdag 28. desember 2011

Dagene går...

Julekveld, restekveld, jobbkveld med valpetitting på formiddagen, middagsbesøk og innvasjon av unger..:-) En koselig jul så langt iallefall.
Hundene har fått en time hver dag i skogen, kost seg med sølebad. Deilig både for dem og oss med frisk luft.
Valpene til Magda har fått åpnet øynene sine, og de har begynt å gå bra oppe på beina sine. Hørslen er også kommet seg, de reagerer på støvsugeren:-)
Veldig rolige, men med fri tilgang på Magda sin melk så er de ikke sultne iallefall. Magda er helt utrolig, med valper på 2,5 uke så har hun ikke vært borte fra dem mer enn det tar å gå ut for å gjøre fra seg. Hun koser seg sammen med barna sine.


Suzy sine 3 små, er bare nyderlige. Der har øynene også begynt å glippe. Det blir litt mere hund med en gang de åpner øynene. Merker ikke mye enda at vi har 2 kull rundt oss. Veldig spent på hvem disse 3 små havner hos, håper noen tar kotakt snart;-)

gutt-jente-jente
Nå har de dobblet fødselsvekten sin. De spiser til de skriker. Stein harde mager.

Måtte ta med et bilde av kattene våre.





Hans Ole var ferdig med å koble på vannet kl 17 på juleaften. Dette var veldig deilig å få på plass, nå tar vi litt juleferie fra oppussingen så skal vi gjøre ferdig stua og gangen på nyåret. Gleder meg til å få disse 3 rommene på plass. Ble kjempe fornøyd med kjøkkenet, deilig med så stor plass. Lyst og trivelig.

Aller siste nytt!! Bjarne A på fronten sin!! Så glad for å få resultatet selv om det ikke er noen problem på rasen så er det veldig greit å få positivt svar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar